Новини 

Какви услуги извършва пътна помощ?  

 

Фирмите за пътна помощ предлагат различни услуги от транспорт на закъсал автомобил до ремонти дейности на пътя. За да бъде конкуренцията по атрактивна и да привлича с нещо клиентите, се предоставят и допълнителни услуги, свързани с превозните средства. Трудно е да се довериш на определена фирма, но и винаги може да се потърси мнения, оценки на клиенти. Но има една фирма, която не само печели доверие с предлаганите услуги, а и наистина си вършат работата, както трябва, и всеки клиент остава доволен.

Предлагам ви професионална лицензирана фирма, която е лидер на пазара и е с доказан и дългогодишен опит в пътната помощ. Услугите, които предлага са репатрак услуги на автомобил, бус, мотор, джип, ван, леки и тежкотоварни камиони. помага и при лек ремонт на пътя, ако се налага, автодиагностика. Предлаганата лицензирана пътна помощ е на ваше разположение не само за гр. София, а за цяла България и то денонощно без почивен ден.

Друга страхотна услуга, която се предлага е транспортирането на автомобил от или за чужбина, дори и извън Европа.

Предлагат и помощ при покупка на кола. На посочен от клиента адрес може да се извърши професионална компютърна автодиагностика, чрез която ще се разчете моментното състояние на автомобила – дали има запаметени грешки, как работят електронните компоненти и живите данни на превозното средство. Проверката включва още пълен тест на всички екстри: климатик, електрически стъкла, електрически огледала, охладителна система и парно. Преглед и на скоростна кутия, окачване, съединител и спирачна система.

Предоставените услуги на тази лицензирана фирма за пътна помощ са на най-добрите цени, няма непосилна задача и нещо, с което да не могат да се справят. Машините, с които работят са в отлично състояние и с високо качество и няма да навредят на превозвания ценен товар. Много клиенти се довериха на специалистите от тази пътна помощ, ако и вие имате нужда – потърсете ни!

Related posts

Leave a Comment