Новини 

5 причини да си купим проточен бойлер

Ако разгледате многобройните предложения на Klimatici.bg, няма начин да не забележите колко е голямо разнообразието от бойлери. Сред тях се открояват проточните модели, които имат малки и компактни размери, стилен дизайн и биха се вписали изключително лесно във всяка една баня.

Те са практично решение, което не изисква голяма инвестиция за покупката, но все пак са много удобни за дългосрочно ползване в редица случаи. Монтират се лесно и после се използват само при необходимост, което спестява излишни разходи на електрическа енергия.

Ако обзавеждаме жилище, в което няма да се живее постоянно

Ако обзавеждате селска къща или извънградска вила, изборът на проточен бойлер за кухнята и за банята е най-доброто решение. Класическите бойлери се амортизират, а и не е добре водата в тях да се задържа с месеци ако никой не посещава вилата. Това може да доведе до поява на бактерии във водата. Проточният бойлер решава всички проблеми и е на разположение при нужда.

Ако разполагаме с много малка баня

Ако банята ви е наистина много малка един голям бойлер може да я направи на практика неизползваема. В такива случаи проточните бойлери са чудесна алтернатива.

Ако искаме постоянно да имаме достъп до топла вода

Проточните газови бойлери позволяват да имаме постоянен достъп до топла вода. Това е едно много голямо предимство, което нито един друг бойлер не умее да осигури, освен ако не работи непрекъснато.

Ако искаме да направим по-малка първоначална инвестиция

Проточните бойлери, независимо дали са газови или електрически, винаги изискват много по-малка първоначална инвестиция на средства. Това е добър вариант ако не желаете да харчите много.

Ако искаме да имаме топла вода в офиса

Повечето офиси са сравнително малки и разполагат с малък санитарен възел. На едно подобно място поставянето на голям бойлер би отнело не само твърде много пространство, но и би било безсмислено да топлим толкова голям обем вода само за да измием ръцете си или чашата си за кафе. На пазара се продават така наречените проточни бойлери за кухня, които позволяват да разполагате с топла вода по всяко време, без да поставяте голям бойлер в банята.

 

Related posts

Leave a Comment