Новини 

Как да си купуваме нови телевизори онлайн?  

 

 

Телевизорът е чудесен подарък за всички поводи, от рождени дни до Коледа и дипломирания. Но купуването на такъв за съпруга /съпруга, приятел, роднина или пък за себе си може да бъде плашещо, ако нямате опит. Има безкрайно много модели, марки и функции, от които можете да избирате. И понякога е наистина трудно да се разбере кои спецификации са важни за ползване и кои са просто вълнуващи.

Ето ги нашите съвети за това как да се справите, когато си избирате нов телевизор от Емаг онлайн.

Изберете размер

Въпреки че в наши дни изглежда, че големите телевизори са единственото на пазара, всъщност по-големите модели не винаги са по-добри. За да започнете, измерете пространството, където ще бъде поставен телевизорът, за да знаете точно с колко място трябва да работите. Все пак не искате телевизор, който да не се побира на отреденото за него място, нали?

След това намерете най-добрия размер на екрана, за да оптимизирате пространството си. Идеалният размер на телевизионния екран е 7,5 пъти разстоянието ви за гледане – тоест разстоянието между екрана и мястото, на което ще седите, докато гледате.

Задайте бюджета си

Цените на телевизорите могат да варират от няколкостотин до десетки хиляди лева. Най-скъпите телевизори са OLED, които често струват няколко хиляди лева, но това може да не ви е нужно.

Най-важно е да имате конкретна сума, която можете да отделите за нов телевизор. Не я надхвърляйте, защото от това могат да пострадат другите пера, за които трябва да отделите финанси.

А и точният бюджет много ще ви помогне при стесняването на кръга от огромния избор на устройства на пазара.

Проверете отзивите

Последното, но най-важно нещо, което трябва да направите, преди да завършите дадена покупка, е да проверите отзивите за продукта.

Когато търсите рецензии, внимавайте много и бъдете сигурни, че четете за правилния модел.

Без значение от къде купувате телевизора, който сте избрали, прочетете отзивите на клиенти от всички големи търговци, включително Amazon, Best Buy, Target и Walmart. Прочетете най-новите отзиви, а не „най-добрите“ или тези с най-висока оценка. Това ще гарантира, че получавате по-представителна извадка от клиенти.

Related posts

Leave a Comment