Новини 

Предимството на удароустойчиви телефони с две SIM карти

Удароустойчивият телефон с 2 SIM се характеризира с допълнителна външна протекция на корпуса, която го прави и водоустойчив. Това позволява на подобно устройства да оцелее в екстремни околни условия, в които обичайните аналози не биха могли. За кого обаче са предназначени този тип модели с две сим карти, какви са мненията на съответните потребители и с какви екстри се отличават, колко приблизително издържа батерията им с едно зареждане?

За кого е подходящ този вид телефон

Обикновено водоустойчивите и удароустойчивите телефони с 2 SIM са предпочитани от хората, практикуващи екстремни спортове – плуване, каране на колело в гористи местности, зимни спортове и т.н. Също са широко използвани и от къмпингарите, планинарите, хижарите и от всички хора, чиято работа или хоби е свързана с екстремни условия, застрашаващи по някакъв начин целостта на личния GSM с две сим карти. Техните мнения обикновено са положителни за подобни смартфони и твърдят, че биха продължили да ги използват.

 

Особеното при този тип водоустойчиви и удароустойчиви GSM с 2 SIM е сигурността, която осигуряват. Те например издържат на падания върху твърди и релефни предмети от височина около метър, без да пострадат по никакъв начин. Те също могат да паднат във вода или да стоят на дъжд без да се повредят. Без значение дали ще падне в гьол, в кал или в сняг, тези GSM телефони с две сим карти ще оцелеят в подобни екстремни условия.

Китайски телефони във 4sales.bg

Какви видове екстри има

За да бъдат полезни на описаните по-горе хора и мненията им да се запазят положителни, водоустойчивите и удароустойчиви телефони с две сим карти трябва да притежават и определени екстри, като:

  • задължителните основни функции, а именно за провеждане на разговори и получаване на входящи повиквания;
  • компактни размери, с които да не пречи на собственика си при практикуване на екстремни спортове;
  • задължително условие е апаратът с 2 SIM да има хардуерни бутони за повишено удобство при употреба;
  • GPS навигацията непременно трябва да присъства за ориентиране в различните планински маршрути;
  • добра камера за запечатване на подходящите кадри;
  • достъп до интернет.

 

Това са основните екстри и положителни мнения от страна на собствениците, които всеки съвременен удароустойчив и водоустойчив GSM с две сим карти трябва да осигурява.

Колко време издържа батерията

Добър вариант е батерията на GSM с две сим карти с едно зареждане да издържа по възможност най-дълго време. Това обаче е относителен показател, зависещ от много фактори, така че с точност не могат да бъдат дадени конкретни мнения. Например, много зависи капацитета на вградената батерия, колко интензивно се използва GSM устройството с 2 SIM и дори има значение околната температура. Впрочем, при рационална употреба, могат да издържат няколко дни.

Related posts

Leave a Comment