Новини 

Какво трябва да знаем при внасяне и теглене на пари от Efbet

Приемаме, че знаеш как да си направиш регистрация в онлайн платформата или че вече си го сторил. Ако не си, Fbet.info описва подробно в своя сайт всяка стъпка от процеса. Но да сметнем, че си преминал първия етап, дал си трите имена, ЕГН-то и другите необходими данни – задължително е да са реални, а не измислени, с изфабрикувани така или иначе вписването в системата няма да се получи. Какво е необходимо да знаеш що се отнася до депозиране, а и до теглене на пари от Efbet?

 

Първата вноска носи бонус

 

Вероятно си виждал поне един от многобройните билборди, върху които е споменат този прословут бонус. Той всъщност е една добавка в размер на 25 процента към първата депозирана сума по акаунта ти във виртуалната. Начините за внасяне, както и за теглене на пари от Efbet също са описани подробно в сайта на Fbet, да кажем най-общо, че ако вкараш в сметката си 80 лева, ще получиш още 20 за разиграване. Можеш да го направиш с вноска в EasyPay, така се получава най-бързо, за да можеш да започнеш играта, защото без да е отразено постъпление, няма как да се правят и залози.

 

Същото се отнася и за услугата CashTerminal, която почти на момента отразява депозита по сметката, но имай предвид, че не се използва за теглене на пари от Efbet. Транзакцията с банкова карта, реализирана с няколко клика или през смартфона, би трябвало да бъде отчетено също така бързо да даде възможност за стартирането на бетовете. Виж, с банков превод ще отнеме малко повече време.

 

И като стана дума за бонуса, внимавай – не прави грешката да се опитваш да го монетизираш скоростно, тъй като няма да се получи. Първоначалният депозит, както и добавката към него, трябва да се разиграят в троен размер – т.е. трябва да са регистрирани залози за 300 лева, ако вземем посочените в горния приммер 80+20 лева, за да можеш да усвоиш тези 20 лева. А за да можеш да направиш прогнози за тройно по-голяма сума, трябва да си успешен играч

 

Такъв можеш да станеш, ако следиш редовно прогнозите на Fbet.info. Ако искаш да изпълниш условието за превъртане, трябва да избираш събития с коефициенти над 1,50. Прибегнеш ли до теглене на пари от Efbet, преди да е изпълнено превъртането, ще загубиш бонуса, както и всичко, спечелено при залагане с него. Имай предвид също така, че това тройно разиграване не може да се проточва твърде дълго във времето, срокът е 30 дни, след което обикновено добавката и изработеното от нея бива изтрито от системата.

Related posts

Leave a Comment