Новини 

Професионално пране на маратонки

Като всяка динамична и съвременна личност, вие имате пълен набор обувки в своето шкафче, но кои от тях са ви най-удобни и практични за всякакви ситуации? Отговорът естествено е маратонките, защото освен за спорт и отдих в свободното време, те са достатъчно удобни за придвижване в големия град и осигуряват на краката ви комфорт и удобство, което официалните обувки никога няма да достигнат. Това обаче означава едно – вашите любими маратонки нямат и миг почивка, защото ги използвате всекидневно и интензивно, а това естествено дава своето отражение върху техния външен вид, който само след месец вече не е така свеж и чист, както преди.

Как се грижите за любимите си маратонки? Всяка домакиня знае, че тъй като са от плат, маратонките лесно и бързо могат да бъдат изпрани на ниски градуси в домашната пералня, а след това да изсъхнат на простора или на перваза на прозореца и да бъдат отново готови за подвизи, заедно с вас самите. Замисляли ли сте се обаче, дали този подход към любимите ви маратонки всъщност е правилния? За съжаление тук отговорът е отрицателен и сигурно много ще се изненадате, когато го чуете. Машинното пране всъщност крие огромни рискове за вашите маратонки, защото препаратите, които използвате са агресивни и със сигурност могат да увредят тъканта или да съсипят цветовете им. Освен това, както знаете всяка пералня има барабан, който се върти и по този начин изпира прането ви, но този барабан е опасен за вашите любими маратонки, защото може да ги прищипе и така да предизвика механична повреда. Същевременно прането на маратонки в домашната пералня може да се окаже фатално и за нея, защото връзките им могат лесно да преминат през дупките на барабана и да се озоват в механизма му, като по този начин рискувате да останете без пералня или поне да ви се наложи бързата намеса на майстор и скъп ремонт.

Има и други рискове, които прането в пералня крие за вашите любими маратонки и пожълтяването, напукването на елементите от естествена кожа и обезцветяването и втвърдяването на велура, са само малка част от тях. Не се отчайвайте обаче, защото както всяка друга ситуация и тази вече има своето лесно и удобно решение, все пак живеем в двадесет и първи век и, ако искате наистина да се погрижите добре за маратонките, с които обичате да излизате при всякакви метеорологични условия, то Чисти обувки е насреща, за да ви предложи своето решение, под формата на професионално пране. С услугите на фирмата, вие лесно ще се отървете от не толкова приятните и изискващи свободно време ангажименти, свързани с почистването на обувки и ще прехвърлите отговорността за правилното им изпълнение на фирмата, а от своя страна тя ще ви предложи професионални грижи за вашите любими маратонки, а и не само, защото в чисти обувки можете да заявите химическо чистене за всички свои обувки – дори и за висококачествените и скъпи модели, предназначени за специални събития или елегантните обувки от естествена кожа, които носите с удоволствие на работа.

Но да се върнем отново на любимите ви маратонки, които за съжаление имат крещяща нужда от професионално изпиране след дъждовете тази седмица и просто няма как да ги обуете отново, преди това да се случи. За щастие веднага можете да заявите онлайн професионално изпиране на сайта на Чисти обувки, за да бъдат маратонките ви отново свежи и меки, както преди и да ви носят единствено удоволствие, когато тренирате или просто се разхождате с тях в свободното си време, без значение от сезона. Защото есента е по своему красив сезон, но за да усетите красотата му, трябва краката ви да са сухи и да се чувствате комфортно в любимите си маратонки. Просто отворете сайта на Чисти обувки и поръчайте нужната ви услуга!

Related posts

Leave a Comment